Din categoria „balegi Balog”: Balog Tatiana, regina Ana a României, prințese și manele

Balog Tatiana
Adicatelea, acel Pop vorbeste despre Ana de Bourbon-Parma si cele cateva -foarte putine- printese, urmase ale cuplului Ana de Bourbon-Parma – Mihai al Romaniei (mentiune adresata manelistilor care defecheaza asemenea „opere”).

„Printesele sunt putine” – aievea. In schimb proaste exista in numar mare, mult prea mare, acesta ajungand a insuma milioane. Multe milioane. Iar „multele” – din fericire pentru noi, „cei din vagin de «neregina»”- „au” Facebook.

Fara a tine seama de cele anterioare, opera de mai sus ne serveste ceva cat se poate de limpede; si anume, ca barbatul ar fi printesa care isi trateaza sotia. Un text -din punct de vedere heterosexual- lipsit de sens, ati putea afirma, insa avand in vedere ca tiganii „cu muzica” sunt profesori de limba romana in domeniul .ro, aceasta (situatia) nu reprezinta… „niciun stres”; prostul intelege… „in mod corect”. „Autorul” fecalei de mai sus se foloseste de „puterea vindecatoare” a cuvintelor: „sotie”, „printesa”, „regina” – cuvinte care sensibilizeaza, in mod indescriptibil, inima si sufletul publicului tinta.
Sau -placa intoarsa- textul „face tot sensul din lume” daca in poezie e vorba despre doua lesbiene: „sotia” si „printesa-barbat”. Au (oare, bre!) gresesc; sa fie vorba despre barbatul-printesa…?

 

PS

Unsprezece persoane au „like-uit” fecala; traiasca familiile voastre monarhice!

 

PPS

Serviti o virgula, din timp in timp; poate salva vieti. Virgula, zic – nu voi.
Cat despre limba „romaneasca”, noi, cei care inca o mai „intrebuinteaza”, am incepe textul de mai sus cam asa:

Un barbat care isi trateaza sotia ca PE o printesa…”bla, bla, bla siii… bla, bla, bla.

 

Balog Tatiana

Sursa: https://www.facebook.com/laraalesia

 

Advertisements